Algemene voorwaarden

Betalingen

Na je bestelling krijg je per email een bevestiging. In deze mail staat een bestelnummer, het product dat is besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Dit bedrag kun je betalen door middel van Ideal. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen binnen is, komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op mijn rekening staat.

Verzending

Bestellingen boven de €50 worden gratis verstuurd. Voor alle bestellingen t/m €50 zijn de  verzendkosten €4,50, voor pakketpost zijn de verzendkosten €6,75. Het product wordt goed en veilig verpakt voor verzending.

Garantie

Er zit 1 maand garantie op de producten.  Mocht er iets kapot gaan bij normaal gebruik van een product dan wil ik dat graag oplossen. Er wordt na het bekijken van het defect doormiddel van het sturen van een foto gekeken of je product in aanmerking komt voor eventuele garantie.

Retourneren

Elk artikel is uniek en kan wat afwijken van de foto op de website.

Gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten kunnen niet geruild worden of worden geretourneerd omdat deze speciaal op verzoek gemaakt zijn.

Wanneer een bestelling niet aan je eisen voldoet, kun je dit binnen 7 dagen aan mij melden en het product binnen 14 dagen naar me terug sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug, maar de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Neem voor retour contact op via het contactformulier op de website.

Copyright

Alle producten worden ontworpen en gemaakt in een eigen atelier. En alle auteursrechten liggen bij Leuk Creatief. De ingekochte kralen en dergelijke die gebruikt worden bij een aantal van de producten worden ingekocht bij andere bedrijven, maar de uiteindelijke ontwerpen komen van Leuk Creatief.

Aanbiedingen

  • Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij anders in de aanbieding is vermeld.
  • Mondelinge toezeggingen verbinden Leuk Creatief slechts nadat deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn bevestigd.
  • Aanbiedingen van Leuk Creatief gelden niet automatisch ook voor nabestellingen.